Symphonic Production Melodies From Anatolia - Turkish,Greek, Armenian & Arabic Instruments Vol. 1 WAV

World Hit Music

Site Sahibi
Yönetici
13 Haz 2019
6,184
9,681
870
Türkiye
soundcloud.com


Advance Music Library ile işbirliği içinde olan Symphonic Production, Anadolu'dan Melodiler Cilt 1'i size getiriyor. Bu fantastik paket, Yunanistan'ın en iyi müzisyenlerinden bazılarını içeriyor ve Akdeniz ve Anadolu bölgesinden solistlerin seslendirdiği prodüksiyona hazır parçalar içeriyor.

Yunanistan, Bulgaristan, Türkiye, Ermenistan ve Arap dünyasından enstrümanlar duyacaksınız ve bu ciltte tam müzik döngüleri sunuyoruz. Advance Music Library ekibinin tüm üyeleri, etkileyici kariyerleri olan ve dünya çapında performans sergileyen deneyimli solistlerdir. Her biri kendi enstrümanının gerçek ustasıdır, böylece tüm melodiler son derece iyi çalınır, gerçek bir his verir ve yerel müzik deyimlerine saygı duyulur.

Bu müzisyenleri stüdyoda ayırtmak için seyahat etmenize gerek yok - hepsi pakette var! İşte tüm ciltlerde yer alan solistlerin listesi: -Yannis Poulios: Keman -Apostolis Vangelakis namı diğer VANGA: Ermeni duduk, Yunan klarnet, Yunan Buzuki, Bulgar Kaval ve Saksafon. -Roula Tsernou: Vokal -Statis Sourkeas: Perküsyon -Vaggelis Karipis: Perküsyon -Thanasis Kleopas: Antik Yunan Liri (Apollon'un liri) -Ilias Mantikos: Kanun


Gizli içerik
İçeriği görebilmek için Giriş Yaptıktan sonra mesaj yazmalı yada beğenmelisiniz.
 
Son düzenleme: